Općenito o stranici i sadržaju

Na web stranici THE ROOT OF LIFE CRAFTWORK nalaze se tipske fotografije već izrađenih elemenata/proizvoda u vlasništvu TROL Craftworka te su ovdje prikazani kao primjeri u okviru odabranih kategorija proizvoda. Na fotografijama su prikazani proizvodi koji izgledom opisuju elemente koji se mogu izraditi zainteresiranoj stranci, no mogu odstupati od prikazanoga s obzirom na izabrane materijale i ostale tehničke karakteristike proizvoda. Na web stranici, uz fotografije su ispisani opisi proizvoda te ne moraju nužno predstavljati proizvod koji će se sukladno željama stranke u konačnici izraditi. Web stranica ne služi kao web shop, već kao prikaz/opis svih kategorija i proizvoda koji se mogu izraditi prema želji stranke.

Jamčimo za sigurnost i tajnost svih podataka stranke/naručitelja.

 

Uvjeti izrade/prodaje/pružanja usluga

Nakon odabira željene kategorije te željenog proizvoda, stranka stupa u kontakt s predstavnikom THE ROOT OF LIFE Craftwork i raspravlja o konačnom proizvodu putem maila: greatpieceofwood@trol-craft.com, putem telefona: +385 91 600 98 20 ; Facebook Messengera ili Instagram Messengera. Dogovor uključuje: odabir gabarita/dimenzija, boja, namjene i sl. za što postoji u konačnici i pisani trag kroz prihvaćenu ponudu koja se izdaje sukladno dogovoru sa strankom u vremenskom roku koji se zadaje za vrijeme početnog razgovora. 

Nakon prihvaćanja ponude, određuje se rok izrade/isporuke/dostave koji može varirati s obzirom na složenost pružanja dogovorene usluge. THE ROOT OF LIFE Craftwork se ne bavi izradom namještaja, no ukoliko željeni proizvod ulazi u tu kategoriju, osigurava se izrada željenog u suradnji s profesionalnim majstorima (bravarima, stolarima) koji jamče kvalitetu usluge sukladno dizajnu THE ROOT OF LIFE Craftworka. 

Svi proizvodi prikazani na web stranici te drugi proizvodi koji se izrađuju u okviru djelatnosti THE ROOT OF LIFE Craftworka su u potpunosti dizajnerski proizvodi, unikatni i intelektualno vlasništvo vlasnika obrta THE ROOT OF LIFE Craftwork. S obzirom na rečeno, zadržava se pravo oblikovanja cijene uz prethodni izračun potrebnog materijala te utrošenog vremena vlasnika obrta ili stručnjaka koji se outsourceaju, uz prethodno odobrenje stranke. Uslugom izrade se mogu smatrati i sam dizajn/osmišljavanje izgleda i procesa izrade proizvoda koji se ustupaju stranci na raspolaganje te ne nužno sama izrada proizvoda. Plaćanje izabranih proizvoda ili usluga se vrši bankovnom transakcijom prema ponudi koja se ispostavlja stranci prije početka pružanja usluge, u cijelosti ili određenim postotkom avansa, što ovisi o dogovoru sa strankom.

 

Dostava/ugradnja/instalacija

Sukladno želji stranke, moguća je dostava željenih proizvoda, no ona ovisi složenosti i/ili gabaritima predmeta koji se dostavljaju. Ta usluga se može izvršiti od strane vlasnika obrta ili putem kurirske službe za što je potreban prethodni dogovor sa strankom. Instalacija i ugradnja potrebnoga se može i izvršiti od strane vlasnika obrta zbog složenosti pružanja usluge, a sukladno prethodnom dogovoru sa strankom.