Next Prev View Project
great piece of wood great piece of wood great piece of wood great piece of wood

THE ROOT OF LIFE Craftwork
Uslužni obrt, vl. Igor Kovač
OIB: 75864558641

Savska 51, 44000 Sisak
+385 91 600 9820
greatpieceofwood@trol-craft.hr

NAŠA PRIČA

THE ROOT OF LIFE Craftwork

great piece of wood great piece of wood great piece of wood great piece of wood

THE ROOT OF LIFE Craftwork ili kraće TROL Craftwork je uslužni obrt vlasnika Igora Kovača. Priča se rađa prije više od pet godine kao hobi s namjerom recikliranja. Uz neprestani trud i zalaganje kroz praksu, mapiranje tržišta, dizajn elemenata i korespondenciju s potencijalnim korisnicima rođena je obrtnička ideja za izradu rukotvorina.

Alati su drvne sirovine, reciklirane metalne legure, LED dodaci i ekološki prihvatljivi premazi za drvo, a rezultat je ono što vi poželite.

Proizvodni program ”Great piece of wood” ima za osnovni cilj prezervaciju odumrlog, odbačenog i naizgled neiskoristivog drveta iz kojeg će se stvarati unikatni, dekorativni, ali krajnjem korisniku funkcionalni elementi od drveta. Uz proizvodne aktivnosti, obrt nudi i usluge savjetovanja u dizajniranju i uređenju prostora, kako privatnog, tako i poslovnog karakter, uz potpunu uključenost klijenta.

U suradnji s partnerima koji djeluju kroz vlastite drvne i bravarske obrte razvili smo nekoliko serija proizvoda namještajnog karaktera koji će nositi važnu ulogu u promociji potpunog iskorištavanja drvne sirovine. Ista predstavlja osnovu za izradu unikatnih dizajnerskih proizvoda ili bilo kojeg drugog funkcionalnog elementa proizašlog iz radionice TROL Craftworka putem principa ”From woods to home”.

Tu ne prestaju sve ideje. Postoji želja i za informiranjem i educiranjem mladih u školskom sustavu. Riječ je o prilikama koje im se pružaju pokretanjem vlastitih obrta i samozapošljavanju te promociji ruralnog načina života bazirajući se na Sisačko-moslavačku županiju.

Ako pronađete nešto zanimljivo, obratite nam se s povjerenjem. Ovdje smo da učinimo sve da drvo živi vječno u vašem prostoru.

Photos are for example purposes.
All Products are custom made by request.

saznajte VIŠE

Handcraft excelency

…zato što vi zaslužujete da bude izvanredno

zato što vi zaslužujete da bude izvanredno zato što vi zaslužujete da bude izvanredno zato što vi zaslužujete da bude izvanredno zato što vi zaslužujete da bude izvanredno
saznajte VIŠE

Wood experience

…drvo u svakom slučaju

drvo u svakom slučaju drvo u svakom slučaju drvo u svakom slučaju drvo u svakom slučaju